If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много е вероятно, ама много и уреда ти да си показва каквото му скимне.......
Щом помпата е сменена, остава, както ти написаха по-нагоре, затлачена система или това в цитата. Няма ли някой с VISA около теб да я закачите, за да проверите, какви температури показва датчика за ЕКУ-то? Моят за уреда в момента(Veglia) лъже с по-ниски градуси, купих си EPS, или както е там, ментак и чрез ВИЗА-та установих, че внася излишна паника. Този за ЕКУ-то не мина 88, перката се вкл. на 86 (само с 1 - с бързата степен съм, и на датчика за палене на перката си пише 85-87), а уреда сигнализираше 110...
да де ако е духнала гарнитура трябва или да пресече маслото или да ми надува маркучите или балони в разш.съд
Или да изхвърля на изп. колектори и да пушиш на парен локомотив.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
хубу де в мануала пише че степен 1 се пуска на 92 градуса, степен 2 се пуска на 97-98 градуса! На мен ми се пускат степените след като стрелката минава показанието 90 градуса - накъде на 95-97 предполагам, но е наклонена надясно, не е вертикална стрелката! Та може и цялата работа да е грешно табло. Аз лично съм сменял таблото и със старото пускаше перката на показание на стрелката преди 90 градуса, а сега е след с това! Та незнам кое е точно вярното! Другите уреди как са ти по таблото?
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
като вкл .перката тем. пада но не много просто нещо немога да я схвана тая работа възможно ли е да е от това че я карам с водаи да се е полепил котлен камък по термостата или да сее затлачил радиатора?
Това е отговора! Не се е затлачил, виж да не е запечатан вече ...
Изпробвал съм го вече
Първо това не е вода и второ е под налягане, така че може и на 120градуса да стигне без да заври Докато системата е с антифриз и той не е заврял и изкипял СЕ ОХЛАЖДА. Много е вероятно, ама много и уреда ти да си показва каквото му скимне щото на 5-та по надолнище да удари 110 градуса според мен не е възможно освен при издухана гарнитура или друг сериозен проблем - помпа, термостат и т.н. Моята например вдигна преди 2 седмици 110 гр - гася, паля веднага и стои на 90! Е това какво е?
Колега,
Я раздуй какво е товая налягане в системата на 155.
Тва да не е голф?
аз несъм спец но симптомите на издуханата гарнитура не са ли еднакви при всички атомобили. незнам но може и да греша сега е момента знаещите да светнат незнаещите защото отначало като взе да ми завира и хвърля водата 1во за гарнитура ми доиде на ум но румен от кл. сервиз ме опроверга.
човека каза че ще ходи на диагностика. а тези дето смятат че 110 градуса са нормални да са живи и здрави и да събират пари за ремонт. Не знам дали колегата има термометър и за маслото но по-мой скромни наблюдения (при мръсен маслен радиатор) дори и при 120 градуса на маслото водата не подминава 93 - 95 градуса
на алфа охлаждането е с ниско налягане не пишете глупости и си сменете капачките
Ми изказвай се по-навреме да пишем по-малко глупости това не го знаех, но аз все пак съм написал налягане а дали е ниско или високо ... при Алфа явно е ниско те италианците са с особено мнение по всички въпроси
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Аз защо мислиш се зачепках с тебе?
Баце все пак тук е технически раздел - ако не си сигурен какво пишеш - по добре не пиши за да не се подвеждат колегите!
На 155 капачката е с вгрдаден гумен пръстен и ако не се е одървил играе ролята на клапан който изпуска налягането, така че можеш да развиеш капачката на разш. съд по всяко време и то без да ти измие очите с вряла вода.
Аз защо мислиш се зачепках с тебе?
Баце все пак тук е технически раздел - ако не си сигурен какво пишеш - по добре не пиши за да не се подвеждат колегите!
На 155 капачката е с вгрдаден гумен пръстен и ако не се е одървил играе ролята на клапан който изпуска налягането, така че можеш да развиеш капачката на разш. съд по всяко време и то без да ти измие очите с вряла вода.
Я кажете капачка къде може да има, че май и моята тогава е одървена и разширителния ми съд е под налягане и системата е под налягане също! В мануала пишеше че не трябвало май да минава 1.1psi....
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment